Kreativ Insikt – Vilka är vi?

Vilka är vi?Kreativ Insikt är grundat av mig, Carolina Gårdheim. Jag har också den stora förmånen att få driva företaget sedan starten tillsammans med min fantastiske man Dag. Tillsammans har vi två fina pojkar och lever idag i en kreativ och kärleksfull miljö i skärgården, en av våra drömmar som gått i uppfyllelse.

De två huvudlinjerna i mitt liv har alltid varit kreativitet och personlig utveckling – skapandet som en inre drivkraft tillsammans med en strävan efter ett mer harmoniskt, kärleksfullt och inspirerande liv. Med Kreativ Insikt har jag sammanfört de två.

Själv vände jag en livskris i slutet av nittiotalet till ett drömliv genom att se över mina val, mina tankar och känslor och mina drömmar i livet. De tio komihåg som du ser på våra produkter är ett resultat av den resan, insikter som jag fortfarande tränar på varje dag.

Jag ser mig idag som en kreativ livskonstnär som vill inspirera fler att ta vara på sin egen potential och leva sina drömliv.

Varmt välkommen till oss!

Carolina
Grundare av Kreativ Insikt, författare & diplomerad coach i psykosyntes

Carolina Gårdheim


Carolina GårdheimJag är självlärd både som formgivare och författare, ett bevis på att passion räcker långt! Förutom en kort grundläggande utbildning i grafisk formgivning (RMI Berghs) har jag annars gått många kurser inom kreativt skapande, samt mängder inom personlig och andlig utveckling, varav flera år i terapi, dels som ett led av min utbildning till coach och dels driven av personlig nyfikenhet på mig själv, människorna och livet.

Jag har läst två och ett halvt år psykosyntes på HumaNova, vilket har betytt mycket för mig, och gjort mig till diplomerad coach.

Jag har också gått mängder av utbildningar inom entreprenörskap, vilket jag tycker är väldigt roligt. För den som vill utveckla sig personligen är att bli egen något av det bästa man kan göra – det går verkligen hand i hand! Jag brukar säga att vill du att ditt företag ska växa, behöver du växa själv. Det är en resa som aldrig tar slut!

I grunden är jag civilekonom med inriktning på ledarskap. Jag har min examen från Handelshögskolan i Stockholm.

Läs gärna mer om mig och min personliga resa på CarolinaGardheim.se

Dag Gårdheim


Dag GårdheimGift med Carolina och pappa till våra två barn. Carolina och jag utgör tillsammans stommen i Kreativ Insikt. Jag marknadsför, letar underleverantörer, är på mässor, underhåller och utvecklar IT & telefoni, pratar med lagret och banken och allt det där andra som alla småföretagare gör. Jag är också civilekonom i grunden.

En viktig livsinsikt som jag vill dela med mig av är denna: Var snäll med dig själv. Jag har länge varit mycket hårdare mot mig själv än jag någonsin skulle vara mot min familj eller mina vänner. När jag förstod det blev jag både gladare och mer harmonisk. Det smittade också av sig på mina relationer. Om du känner igen dig, prova att vara lite snällare med dig själv. Det ger resultat, jag lovar!
Erbjudanden
Välkommen till oss
NYHETSBREV MED GÅVA
Senast köpt
Bok Gör din grej! – Hitta din egen unika geni-cocktail och skapa ditt blomstrande drömliv
Bok Gör din grej! – Hitta din egen unika geni-cocktail och skapa ditt blomstrande drömliv
349 kr
Kalender Mitt 2019
Kalender Mitt 2019
299 kr 149 kr
presentinslagning-600
Present-inslagning
20 kr
inspirationskort_gor_din_grej
Inspirationskort Gör din grej!
249 kr