Kreativ Insikt – Tema Släpp loss din inre livskonstnär!

Tema Släpp loss din inre livskonstnärSläpp loss din inre livskonstnär! – Börja leva ditt liv


Ja, det är ju vad Kreativ Insikt står för på så många sätt! Alla våra produkter vill inspirera dig att glänta lite på din inre skattkammare och släppa ut den rikedom som finns där – din kärlek, din glädje, dina talanger och alla de fina egenskaper som du har kommit hit för att använda till din egen och vår stora glädje.

Men det är ju inte alltid som det är självklart för oss att kunna plocka fram allt det där goda och härliga inifrån. Ibland känns det som om något är i vägen, att vi inte kommer fram till det där drömlivet vi drömmer om. Att livet borde vara något mer, något roligare och mer tillfredsställande.

Inspirerande produkter för din utveckling


Därför har vi nu tagit klivet ut och erbjuder dig konkreta verktyg för att locka fram mera glädje, energi och magi i ditt liv!

Här finns en inspirerande bok om personlig utveckling som bygger på min, Carolinas, egen historia, med många övningar och konkreta verktyg.

En app med meditationer och visualiseringar som kan hjälpa dig att till exempel få mer energi och kärlek i ditt liv, hitta din inre vägledning och släppa negativ energi.

Inspirationskorten står där varje dag på ditt skrivbord och hjälper dig till förändring steg för steg.

Dessutom finns det morgonpeppingkort, kort med kuvert, en affisch, tändsticksaskar och väggdekorer i samma kollektion för att hjälpa dig att hålla dig på spåret. Med mycket kärlek!

Se alla produkter på temat >

Nu är det din tur!


Jag har själv gjort resan och lyckats vända mitt liv. Jag vet att det krävs tålamod och en hel del arbete, men också att det är möjligt.

Nu vill jag inspirera dig att släppa loss din egen inre livskonstnär. Om du verkligen vill ha en förändring och gör alla övningar från hjärtat kan jag lova att du kommer att ta ett stort steg närmare ditt drömliv!

CarolinaGårdheim
Grundare av Kreativ insikt, författare & diplomerad coach

Se alla produkter i temat Släpp loss din inre livskonstnär >

Se appen Meditationer & visualiseringar >

Se appen Inspirationskort Livskonstnär >

Recensioner av boken


"Kan en enda bok göra dig kär i dig själv och livet? Hade du frågat mig för en månad sedan hade jag sagt nej. Men idag har jag en annan uppfattning och jag skall strax berätta varför!"
Malin Henriksson Pratt, som är framgångscoach, terapeut, affärsutvecklare och före detta rektor för PsykosyntesAkademin har recenserat boken. Hon kallar den för "den kompletta boken inom personlig utveckling".

Malin Henriksson Pratts bok-recension >

"Jag har alltid sagt att det måste finnas fem böcker som är mer speciella. Fem stycken som förändrar ens liv mer än man trott innan och fem stycken som man, utan inbördes ordning, inte kan tänka sig att vara utan. Nu har jag mina fem. Jag har äntligen hittat den femte!"

Malins bok-recension på bloggen Ekonördarna på Lyckobacken >


Några personliga ord från författaren


Äntligen har jag fått skriva min bok! Den som har legat och grott i mig i så många år nu.

Du som känner till Kreativ Insikt vet att alla våra produkter, om det så är kort, tavlor, smycken, amulettstenar eller tändsticksaskar, kommer med en kort text om något som jag tycker är viktigt. En rad om livet sett från min utkikspunkt.

Du vet också att jag aldrig säger att något är sant för någon annan än mig; jag vill bra inspirera dig att fundera över vad som är viktigt för dig och hur det ser ut i din värld.

När du ser en sådan rad på en av mina produkter, säg till exempel Njut av varandra, Drömmarna är våra vägvisare eller Gå dit hjärtat leder dig, så kanske det kan låta som en klyscha. Men för mig ligger en hel värld bakom varje litet ord på varje liten produkt. Det kommer rakt från hjärtat och ibland i sällskap av både blod, svett och tårar.

Och nu har jag äntligen fått utrymme nog – hela 264 sidor! – att berätta om den världen. Jag vet också att ni är många som har efterfrågat och velat veta mer om min personliga resa. Varsågoda, här är åtminstone delar av den!

Min förhoppning är att boken ska få bli din kära vän och följeslagare genom livet. Att du ska vilja återvända till den, till inspirationstexterna, övningarna och frågorna, och fördjupa din utveckling löpande. Innehållet är så brett att jag hoppas och tror att du ska vilja djupdyka ner i ett ämne vid ett tillfälle i livet när det känns aktuellt och sedan ett annat nästa gång.

Precis som med mina personliga små hejarop som står i marginalerna på nästan varenda sida i boken, hoppas jag att du ska känna att boken står på din sida, att den är ett enda stort hejarop för dig och din resa genom livet.

För du är värd ett riktigt härligt liv, här och nu på en gång. Om du inte tycker att du är där än, låt mig få ta din hand så går vi tillsammans och letar efter det.

I ljus och kärlek,
Carolina


Erbjudanden
Välkommen till oss
NYHETSBREV MED GÅVA
Senast köpt
berlock_fred_01
Berlock Fred Vänner är kärlek
129 kr
Parlkedja_lang2
Halskedja, pärlkedja - lång
119 kr
amulettsten_karlek_framobak
Amulettsten Kärlek
69 kr
Magneter-Idag-ar-en-bra-dag-5
Magnet Låt dagen idag komma från hjärtat
35 kr