Kreativ Insikt – Tema Änglakraft

Tema ÄnglakraftEn hel kollektion full av änglakraft


Jag tycker att änglar är en fin universell metafor för våra allra finaste egenskaper, som till exempel tillit, kärleksfullhet, ödmjukhet, kreativitet, godhet, inspiration, tålamod och vidsynthet. Dessutom har änglar förmågan att inge hopp, de för in ljus och kärlek i livet och tröstar när vi tillfälligt har gått vilse i livets snårskog.

Jag tänkte att änglar på ett fint sätt borde kunna påminna oss människor om att använda och utveckla våra bästa sidor. Därför ville jag göra en hel kollektion påminnelseprodukter med änglar!

Men den stora utmaningen var bilderna. När jag kontaktade Anja och frågade om hon kunde tänka sig att fotografera tolv änglar åt mig tvivlade jag inte ett ögonblick på att hon skulle klara uppdraget. Men visst var det en rejäl utmaning...

Och se hur hon har lyckats! Sagolikt vackra änglar, som känns så levande att jag tror att de när som helst skulle kunna dyka upp framför mina ögon här i min trädgård... Jag är så imponerad! Och så tacksam över att få arbeta med så fantastiska bilder.

Vilka är änglarna?
Alla änglarna i kollektion Änglakraft ”finns” i någon mån, de är inte påhittade. De är visserligen inte hämtade från en särskild religion eller epok, men alla har omnämnts någonstans någon gång genom historien i någon del av världen, en del mer ofta och en del mer sällan. Googlar du på dem kommer du att få upp deras namn och kunna läsa mer om dem.

Urvalet är gjort av fotograf Anja Callius. Hon lyssnade noga och hörde helt enkelt vilka änglar som ville vara med i kollektionen. Det var de här!

Den bakgrund som varje ängel fått är min personliga, korta tolkning av allt det material som jag har hittat i böcker och på nätet om respektive ängel som jag har fått av Anja. Någon annan kan ha en annan tolkning.

Jag hoppas att du gör änglarna till dina egna, och lyssnar noga till vad de har att säga till just dig. De är alla fulla av kärlek.

Allt gott till dig, ängel på jorden.
Carolina

Se alla produkter i kollektion Änglakraft här >

Några ord från fotografen


Äntligen är den skapad, denna Änglakraftkollektion som Carolina och jag har pratat om i flera år nu! Jag visste att jag ville förverkliga den men hade verkligen ingen aning om hur det skulle gå till... hur fotograferar man en ängel? Och inte bara en utan tolv!

Det har varit en underbar arbetsprocess av glädje och lekfullhet och det var viktigt att den just fick lekas och inte pressas fram, det ska kännas härligt att hålla i produkterna så jag ville att det skulle vara positivt från början till slut. Nu är kollektionen färdig och har fått egna vingar… jag hoppas att den ska få flyga ut över världen och inspirera er!

Anja Callius
Erbjudanden
Välkommen till oss
NYHETSBREV MED GÅVA
Senast köpt
Inspirationsmagneter-1
Magnet Det mitt hjärta känner är alltid rätt
35 kr
kort_alskade_barn-7
Kort Du är så efterlängtad - välkommen till världen
36 kr
halssmycke-hjartats-mening
Halssmycke Hjärtats mening
249 kr
amulettsten_karlek_framobak
Amulettsten Kärlek
69 kr