Recension av boken Släpp loss din inre livskonstnär

Kan en enda bok göra dig kär i dig själv och livet?


Malin Henriksson Pratt recenserar boken Släpp loss din inre livskonstnär:


Hade du frågat mig för en månad sedan hade jag sagt nej. Men idag har jag en annan uppfattning och jag skall strax berätta varför!

Allt började med att jag en morgon satt där och läste ett bokmanuskript fast jag egentligen inte alls hade tid. Jag hade just flyttat till en ny lägenhet och borde packa upp kartonger istället. Men jag hade ju lovat Carolina att läsa så mycket som möjligt, hennes bok skulle gå i tryck i slutet på veckan så det var bråttom.

Som framgångscoach, terapeut, affärsutvecklare och före detta rektor för PsykosyntesAkademin litar Carolina på min expertis och eftersom jag har läst allt inom personlig utveckling ville hon få relevant feedback.

Jag kände mig hedrad inför uppgiften men tiden var oläglig och dessutom trodde jag att det bara skulle vara ännu en likadan bok i personlig utveckling. Jag måste erkänna att jag kände mig lite småfrustrerad.

Döm om min förvåning när det visade sig att jag bara inte kunde sluta läsa. Jag kunde helt enkelt inte lägga den ifrån mig och när jag i slutet av veckan hade läst klart hela boken var jag hög! Ja, du läste rätt - jag var hög! Hög på energi och kärlek både till mig själv och till livet!

Släpp loss din inre livskonstnär! – Börja leva ditt liv
är enligt min mening den kompletta boken inom personlig utveckling. Fylld av klokhet, inspiration och medmänsklighet har den många övningar och handfasta tips för hur man upptäcker sig själv och sin inre livskonstnär – men framförallt hur man gör för att leva sitt eget liv.

Bara genom att läsa boken kommer livet utvecklas i en positiv riktning. Om man dessutom gör flera av övningarna i boken, kommer mirakel ske. Att den också är vacker och passar både för nybörjare och veteraner gör den fulländad.

Jag är fortfarande kär i livet och mig själv och kommer rekommendera boken till alla mina klienter och affärskunder samt ge bort den i present till många många vänner. Det här är en bok som kan förändra liv!

Vem är då författarinnan Carolina? Du känner säkert igen henne från företag Kreativ Insikt som hon driver tillsammans med sin man Dag Gårdheim. Sedan hösten 2003 har de genom egna vackert designade kort, smycken, tavlor, affirmationskort mm inspirerat sina kunder att leva sitt allra bästa liv.

Företaget grundar sig på hur Carolina själv genom positiva påminnelser arbetade sig igenom en livskris på 90-talet – en tuff upplevelse som hon har vänt till framgång. Under alla dessa år har CaroIina samtidigt studerat det senaste inom utvecklingspsykologin och i den här boken delar hon med sig av all sin kunskap.

Med önskan om att många fler skall kunna leva livet fullt ut!

Malin Henriksson Pratt
Dreamality – make you dream reality

Beställ boken >
Erbjudanden
Välkommen till oss
NYHETSBREV MED GÅVA
Senast köpt
Magneter-Ljus&karlek-1
Magnet Ljus och kärlek
35 kr
Magneter-Idag-ar-en-bra-dag-5
Magnet Låt dagen idag komma från hjärtat
35 kr
inspirationskort_livskonstnar_1
Inspirationskort Livskonstnär
249 kr
berlockhalskedja_kort_ihoprullad
Halskedja, länkkedja - kort
99 kr