Appen Inspirationskort Livskonstnär från Kreativ Insikt

Livskonstnär

Använd appen för att dagligen påminna dig om att det är du som styr ditt liv! Appen hjälper dig att hålla din energi hög och positiv, och ger konkreta tips och idéer på hur du kan arbeta. Låt appen hjälpa dig att närma dig ditt drömliv!

PRIS: 49-50 kr.  

Samsung Galaxy S4 med appen Livskonstnär

Appen finns även för Android-telefoner - ladda ner på Google Play


Gör så här

  • Knacka fram ett slumpmässigt kort varje morgon – eller använd tjänsten Daglig inspiration, så kommer det upp på din skärm automatiskt på valfria dagar och tider.
  • Läs texten i lugn och ro och sätt den i relation till det du har framför dig under dagen. Ibland kan det vara en övning på kortet, se då till att göra den inom 24 timmar för bästa resultat. Ibland är texten en inspiration, som du reflekterar över hur du kan använda under dagen.
  • På kvällen tänker du igenom hur det gick och vad som var bäst med den inspiration du fick. Tacka gärna för en bra dag!
  • Du kan också använda inställningen Visa alla kort. Den gör att du kan bläddra fram ett särskilt kort som du vill arbeta med under en längre tid. Titta på kortet varje dag och försök att ytterligare tränga in i ämnet, hitta flera dimensioner, och få det att bli verkligt i ditt liv.
  • Om du har något du funderar över kan du låta appen ta fram ett slumpässigt kort, som kan bli inspiration till svaret på din fråga. Det kan bli riktigt spännande!
  • Låt vänner ”dra” var sitt kort, som blir starten på intressanta diskussioner. Vad betyder korten för er? Hur kan ni använda inspirationen i era liv?
Det finns, som du märker, många sätt att arbeta med den här appen. Du kan säkert hitta ännu fler. Låt den inspirera dig att utvecklas som den Livskonstnär du är, och ta nästa steg mot ditt drömliv!

Innehåller 36 kort med en kortare text och en vacker bild på framsidan, samt en lite längre text på baksidan med antingen en övning, en inspiration eller uppmaning till aktivitet.

Appen bygger på Inspirationskorten Livskonstnär. Text och design: Carolina Gårdheim, foto: Anja Calius. Se Inspirationskort Livskonstnär >

Appen finns både för iPhone, köps i App Store, och Android-telefoner, köps på Google Play. 

Tillbaka till alla appar >

Titta gärna på vår instruktionsfilm nedan så får du en känsla för hur korten ser ut och fungerar.Kort beskrivning av appen:


Alla kort går att bläddra mellan i den här vyn.

Eller så väljer du Nytt kort längst ner till vänster, så kommer ett slumpmässigt kort upp.

Härifrån kommer du åt alla menyval i nederkant, om du väljer att i framtiden inte visa startmenyn (som kommer före den här skärmbilden när du första gången öppnar appen): Inställningar på den här appen, Information om den här appen och om Kreativ Insikt, samt tjänsten Daglig inspiration.

Du kan antingen, som på den här skärmbilden, bläddra mellan likadana "baksidor" av korten, eller, som i nästa bild ....
  ... bläddra mellan framsidorna av korten, så att du kan välja en som du vill läsa och jobba vidare med. Välj i så fall "Visa alla kort" under Inställningar.

När du knackar på kortet i mitten ovan zoomas det ut mot dig och du kan läsa och titta på det. Det går att zooma ytterligare genom att knipa eller dra ut med fingrarna i bilden.

Vänd på kortet ....
   .... genom att antingen dra fingrarna från vänster till höger (eller tvärtom), eller rör vid listen längst ner på skärmen så att alternativen Dela, Vänd kortet och Tillbaka kommer upp.

Även här kan du zooma i bilden med fingrarna, om du till exempel tycker att texten är liten.

Med hjälp av funktionen Dela i nedre vänstra hörnet kan du visa upp kortet och/eller appen för vännerna till exempel via mejl, Facebook, sms, Twitter eller Google +.

Under Inställningar kan du välja om du vill se startsidan vid start, eller gå direkt till sidan med alla korten (överst här).

Du kan välja musik till appen från ditt iTunes-bibliotek, om du vill.

Och du kan välja Visa alla kort, om du vill se framsidorna på korten (som på andra bilden uppifrån)


Daglig inspiration är en mycket användbar tjänst! Här kan du välja ett eller flera scheman för när du vill ha din inspiration i form av en push notis på din skärm med ett av korten ur Inspirationskort Livskonstnär.

Välj dagar och tidpunkt på dagen, tryck på Spara högst upp i högre hörnet, och vänta sedan tills när din inspiration dyker upp!

Om du inte väljer någon dag, och en tidpunkt längre fram idag, kommer inspirationen upp endast en gång.

För att radera ett schema, dra med fingret horisontellt över schemat på skärmen.

Så här ser din Dagliga inspiration ut när den kommer upp på skärmen.

Dra med fingret över den, från vänster till höger, så kommer ditt kort upp direkt!

OBS! Om du inte gör detta och har fler push notiser samtidigt, kommer kortet för dagen att försvinna.

Men du kan förstås alltid gå till appen själv och bläddra fram ett kort för dagen!

Vill du köpa appen? Klicka på länken nedan, Hämta i App Store, och köp den där, eller klicka på ikonen för Android-appen och köp den på Google Play. Tack för att du finns!

Appen finns även för Android-telefoner - ladda ner på Google Play
Erbjudanden
Välkommen till oss
NYHETSBREV MED GÅVA
Senast köpt
presentinslagning-600
Present-inslagning
20 kr
morgonpeppingkort_bra_dag_lada_ny
Morgonpeppingkort Idag är en bra dag
160 kr
inspkort_ungdomar
Inspirationskort för ungdomar
249 kr
Kort Må dagen idag fyllas med ljus och stilla hopp
Kort Må dagen idag fyllas med ljus och stilla hopp
36 kr