Appen Jag väljer för iPhone, med omtanke & eftertanke från Kreativ Insikt

Jag väljer

Appen Jag väljerAnvänd appen för att bli medveten om att du har makten att välja din sinnesstämning och hur du reagerar på det som händer dig. Du blir också medveten om hur enormt många positiva egenskaper som du har tillgång till. Låt appen inspirera dig att utvidga din repertoar av positiva egenskaper och sinnesstämningar, utforska dig själv och bli tryggare och säkrare på kuppen.

PRIS: 49-50 kr.
Gör så här:
  • Knacka fram ett slumpmässigt kort varje morgon – eller använd tjänsten Daglig inspiration, så kommer det upp på din skärm automatiskt på valfria dagar och tider.
  • Läs kortet och se vad det skapar för känslor i dig.
  • Om du vill kan du anteckna, eller prata med din partner eller vän om det som kommer upp. Kanske det handlar om en känsla som du inte brukar känna eller inte har känt på länge. Vad väcker det i dig? Reflektera och se om det finns något att lära här.   
  • Sätt sedan intentionen att vara i den här känslan, sinnesstämningen eller egenskapen så ofta du kan under dagen som följer!
  • Om du vill kan du sätta dig en stund på kvällen och reflektera över hur det gick och vad som kom upp i dig när du var det som stod på kortet. 
  • Du kan också använda inställningen Visa alla kort. Den gör att du kan bläddra fram ett särskilt kort som du vill arbeta med under en längre tid. Titta på kortet varje dag och försök att ytterligare tränga in i ämnet, hitta flera dimensioner, och få det att bli verkligt i ditt liv.
  • Om du har något du funderar över kan du låta appen ta fram ett slumpässigt kort, som kan bli inspiration till svaret på din fråga. Det kan bli riktigt intressant!
  • Låt vänner ”dra” var sitt kort, som blir starten på intressanta diskussioner. Vad betyder korten för er? Hur kan ni använda inspirationen i era liv?
Appen Jag väljerDet finns, som du märker, många sätt att arbeta med den här appen. Du kan säkert hitta ännu fler. Låt den inspirera dig att utöka din repertoar av positiva egenskaper, känslor och sinnestämningar och inse hur mycket mer du faktiskt kan påverka hur du mår, än du kanske tror! 

Läs mer om hur alla våra appar fungerar och se en instruktionsfilm här! >

Innehåller 100 kort med olika sinnestämningar, känslor och egenskaper med inledningen "Idag väljer jag att vara" eller "Idag väljer jag att känna mig".

Appen bygger på Jag väljer att vara-korten. Text & design: Carolina Gårdheim. Se Jag väljer att vara-korten >

Än så länge finns appen enbart för iPhone, iPod och iPad, och planeras att komma för Android senare. 

Köps i App Store >

Tillbaka till alla appar >

Erbjudanden
Välkommen till oss
NYHETSBREV MED GÅVA
Senast köpt
presentinslagning-600
Present-inslagning
20 kr
morgonpeppingkort_bra_dag_lada_ny
Morgonpeppingkort Idag är en bra dag
160 kr
inspkort_ungdomar
Inspirationskort för ungdomar
249 kr
Kort Må dagen idag fyllas med ljus och stilla hopp
Kort Må dagen idag fyllas med ljus och stilla hopp
36 kr