Drömliv - Nå dina mål - en app från Kreativ Insikt

Drömliv – Nå dina mål

Appen Drömliv - Nå dina målAnvänd appen för att ta konkreta steg mot att uppnå dina drömmar! När du vet vart du är på väg och varje dag tar steg som leder dit, uppstår magi och ditt drömliv har möjlighet att födas.

Skriv ner dina drömmar och mål i appen, bryt sedan ner dem i delmål och Att göra-listor på den nivå som passar dig bäst, år, månad, vecka och/eller dag. En fantastisk möjlighet att närma dig dina drömmar! 

 
PRIS: 50 kr.Gör så här: Måla först upp en dag i ditt drömliv så utförligt du kan – hur känns det, var är du, hur bor du, vad gör du, vilka relationer har du, hur mår du, vem är du och så vidare.

Välj sedan om du vill jobba med mål på årsbasis, månadsbasis, veckobasis eller dagsbasis. Du kan naturligtvis använda alla fyra, eller tre eller två av dem. Detta ställer du in själv i appen.

Därefter skriver du ner vad du har för mål med ditt kommande år/månad/vecka. Dessa mål kan du när som helst ändra.

Till sist skriver du ner vad du ska göra idag för att uppnå målen. Tänk om du gör en enda sak per dag för att komma närmare ditt drömliv, hur mycket närmare kan du komma på en vecka? En månad? Ett år?

När du gjort en aktivitet eller uppfyllt ett mål kan du bocka av det i appen. Aktiviteten/målet blir då överstruket med rött. Känn hur skönt det är att se listan med allt som du har gjort!

Appen har också 53 st motivationskort kopplade till påminnelsefunktionen i din smartphone. Du ställer in ett schema med den tid som du vill bli påmind att skriva in dagens aktiviteter (eller vecko-/månads-/årsmål). Kanske varje morgon, eller i slutet av dagen. Motivationskorten syns tillsammans med din beskrivning av ditt drömliv. Ju oftare du ser din beskrivning av ditt drömliv och lever dig in i att den är sann för dig, desto större chans har du att också uppnå den.

När du är inne och skriver din Att göra-lista för dagen kan du samtidigt utvärdera hur gårdagen gick.

Exempel på hur en beskrivning av mitt drömliv skulle kunna börja: Jag är … Jag känner mig … Jag mår … Jag bor … Jag …. Jag lever med … Jag älskar … Jag är uppskattad för … Jag bidrar med … Jag njuter av …. Jag uppskattar … Jag trivs med ….

Exempel på hur du kan bryta ner mål:

Årsmål:
Under 2015 flyttar jag till ett hus vid havet.

Månadsmål:
Titta på kartor för att hitta möjliga områden
Prata med mäklare om vad som är möjligt
Lägga upp en profil/sökning på Hemnet
Åka och titta på 2 av dem

Veckomål:
Göra en bostadskalkyl

Dagsaktiviteter:
Boka tid med banken för att höra vad de säger
Kolla elräkningar
Kolla vattenräkningar

Appen bygger på Dagboken för ett magiskt liv och Kalendern Mitt 2014, samt en kommande bok inom kollektionen För ett magiskt liv.

Än så länge finns appen för iPhone, iPod och iPad. 

Köps i App Store.

Tillbaka till alla appar >

Erbjudanden
Välkommen till oss
NYHETSBREV MED GÅVA
Senast köpt
presentinslagning-600
Present-inslagning
20 kr
morgonpeppingkort_bra_dag_lada_ny
Morgonpeppingkort Idag är en bra dag
160 kr
inspkort_ungdomar
Inspirationskort för ungdomar
249 kr
Kort Må dagen idag fyllas med ljus och stilla hopp
Kort Må dagen idag fyllas med ljus och stilla hopp
36 kr